KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

 

Karlstad, men vi verkar i hela landet.


            Besöksadress:

            Sandbäcksgatan 7,
            653 40 Karlstad


steffen.olsen@livlykonsulting.se


Varmt välkommen att kontakta oss, ring eller maila oss.

Vi träffar dig gärna så vi får veta mer om dig och din

verksamhet över en kopp kaffe, te eller bubbelvatten.

Om du hellre vill att vi besöker dig och ditt företag ,

så gör vi gladeligen det. 


Steffen Olsen

Föreläsare, utbildare och motivatör

         073-055 57 62

steffen.olsen@livlykonsulting.se


OM STEFFEN

Steffen började med alkohol när han var 13 år. Han konsumerade alkohol dagligen från 18 års ålder. Förutom alkohol använde han depressionsmediciner, lugnande- och sömntabletter blandat med alkohol. Han bestämde sig för att sluta dricka när han var 40 år då han fick behandling och tog tag i sitt liv. Han säger själv att hans liv började då. Det han önskar mest av allt är att någon hade ställt en fråga och vågat konfrontera honom under alla dessa år.


Hans föreläsningar handlar om stress, depression, självmedicinering, missbruk, självmord och självmordsförsök. Han ger dig tips och råd om hur du bygger upp ditt liv och hittar ett nytt sätt att leva utan dessa problem. Han berättar hur missbruk påverkar ditt familje- och arbetsliv samt hur det är att växa upp i en familj med missbruksproblem.


Steffen brinner för att öka kunskapen, förståelsen och för att förebygga samt hjälpa andra med missbruksproblem. Han har ägnat större delen av sitt nyktra liv åt dessa frågor, både i form av ideellt arbete via föreningar och som företagare. Han vill få företag, myndigheter och kommuner att förstå att den psykiska ohälsan växer och att den många gånger leder till olika typer av beroenden. 16% på våra arbetsplatser lider av någon form av missbruk, i det dolda. Han utbildar sig till diplomerad alkohol- och drogterapeut.


Steffen har varit nykter i tolv år. Idag dricker Steffen enbart kranvatten, kolsyrat vatten och kaffe. Han firar varje år och tar inget förgivet, det är ett val varje dag. 

VI SAMARBETAR MED EN BRA MIX AV KOMPETENSER INOM OLIKA OMRÅDEN, NÅGRA EXEMPEL NEDAN


BOBE REHAB


BoBe Rehab jobbar som alkhol och drogterapeut. BoBes verksamhet är i huvudsak företagshälsovård, kartläggning samt behandling. 


HELHETSHÄLSA


Företagshälsovård tillsammans med Leg. Sjuksköterska Kristina Larsson. Samarbetsavtal med Företagsläkare, Företagssköterska, Psykoterapeut, Arbetsmiljöingenjör, Beroendeterapeut och konsult inom arbetsorganisation. Godkända av Försäkringskassan för arbetsplatsnära stöd. Mottagning på Sandbäcksgatan 7, Karlstad.

Livly Konsulting föreläser, utbildar och erbjuder rådgivning och behandling vid psykisk ohälsa. 


Hållbarhet


Köpvillkor

Organisationsnr: 

          969789-7701

steffen.olsen@livlykonsulting.se


Livly Konsulting

Sandbäcksgatan 7,
653 40 Karlstad